Emmaboda Komb

Referat: Vislanda IF 9-man - Emmaboda Komb

Vislanda.

Andra raka segern efter sommaruppehållet riktigt skönt.
Vi började näst intill identiskt som mot Växjö norra med tidigt mål. Vi var det bättre laget i första halvlek vi skapade chans på chans och fick en par mål till och gick till halvtids vila med en klar ledning.

Andra halvlek så fortsatte vi att jobba på och behöll fokusen och Vislanda behöll modet uppe gjorde vad dom kunde för stå i mot men vi var ett par nummer förstora för dom och slut resultat blev 13-0 till oss.

Vi rullade runt flitigt på spelarna och på det viset lyckades hålla uppe tempot i matchen i och med det så orkade inte Vislanda inte stå i mot men all heder till dom för dom kämpade och försökte och framförallt så höll dom humöret uppe.
Matchens lirare idag är en spelar som jobbar hårt i försvarsspelet och som även fick gör sitt första spelmål i år Felix Henningsson är den utvalde. Mvh ledarna.